Ivo Van Hoye – Gespecialiseerd in veiligheidscoördinatie en EPB verslaggeving

Ventilatiesysteem woning

.

Op zoek naar een ventilatiesysteem voor uw woning? Ivo Van Hoye bezorgt ventilatie systemen die volledig conform EPB zijn. Hiernaast wordt er extra nadruk gelegd op de stille werking van uw ventilatie installatie.

De specialisatie van Ivo Van Hoye bevind zich voornamelijk in ventilatiesysteem D. Hierbij wordt zowel de aanvoer van frisse buitenlucht als de afvoer van binnenlucht bijgestaan door twee ventilatoren. Ventilatiesysteem D geeft de afgezogen binnenlucht af aan de aangezogen buitenlucht.
Wil je liever een ventilatiesysteem C+? Dit valt ook onder onze mogelijkheden.

Goed ventileren wordt steeds belangrijker. Door de nieuwe isolatienormen laat het binnenklimaat van veel woningen te wensen over. Een kwalitatief ventilatiesysteem zorgt voor een optimale kwaliteit van uw binnenlucht. Dit helpt dan weer kwaaltjes en allergieën te minimaliseren.

Reken op Ivo Van Hoye voor de levering en professionele plaatsing van uw ventilatiesysteem. Steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Geen probleem! Bij Ivo Van Hoye bieden we de mogelijkheid om voor een zelfbouwpakket met advies te kiezen. Wil je meer informatie? Contacteer Ivo Van Hoye.

Over Ivo Van Hoye

Reken op Ivo Van Hoye voor het ontwerp van uw ventilatiesysteem. Wij leveren en plaatsen uw ventilatiesysteem, maar ook zelfbouw pakketten zijn mogelijk.
Wij besteden enorm veel aandacht aan het geluidsniveau van het systeem, ze zijn uiterst stil.

Contacteer ons

Doe beroep op de diensten van Ivo Van Hoye. Wij staan klaar voor zowel ondernemingen als particulieren in de regio Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

0472 44 64 04

info@ivovanhoye.be